Gouden huisje gezocht!

Hier plaats ik mijn hamsters die nog een huisje zoeken. In de meeste gevallen een pensioen diertje op zoek naar een gouden huisje. Baby hamsters zijn te vinden bij ‘aanwezige nestjes’.


Maak kennis met Rapidash. Rapidash is een Donker sepia korthaar Syrische hamster dame geboren op 21-12-2022. Rapidash is een super lieve, maar actieve dame met haar eigen willetje. Ideaal voor de beginner of jonge kinderen. Ze heeft een verblijf nodig van minimaal 100x50cm (LxD). Het liefst nog groter.

Het voordeel van een volwassen hamster tegenover een jonge hamster is dat ze al meer gewend zijn. Ze zijn vaak al heel makkelijk in de omgang waar jonge hamsters vaak toch nog wat vertrouwen in hun nieuwe eigenaren moeten krijgen. Dit kan zeker voor jonge kinderen fijn zijn aangezien het enkele weken tot zelfs maanden kan duren voor je alles met een baby hamster kan. Ze zijn toch vaak nog wat sneller bang. Ook is er al meer bekend van het karakter bij een volwassen hamster zoals Rapidash. Dit is bij jonge dieren vaak nog moeilijk oordelen.

Maak kennis met Xylia. Xylia is een Wit langhaar Syrische hamster dame geboren op 20-01-2023. Xylia is een super lieve, makkelijke, maar actieve dame. Ideaal voor de beginner of jonge kinderen. Ze heeft een verblijf nodig van minimaal 120x50cm (LxD). Hoe groter, hoe beter.

Het voordeel van een volwassen hamster tegenover een jonge hamster is dat ze al meer gewend zijn. Ze zijn vaak al heel makkelijk in de omgang waar jonge hamsters vaak toch nog wat vertrouwen in hun nieuwe eigenaren moeten krijgen. Dit kan zeker voor jonge kinderen fijn zijn aangezien het enkele weken tot zelfs maanden kan duren voor je alles met een baby hamster kan. Ze zijn toch vaak nog wat sneller bang. Ook is er al meer bekend van het karakter bij een volwassen hamster zoals Xylia. Dit is bij jonge dieren vaak nog moeilijk oordelen.

Deze Chinese dwerghamster dame geboren op 15-06-2023 in de kleur Wildkleur gevlekt is op zoek naar haar gouden huisje. Ze is handen gewend en is dan ook goed te hanteren. Er zal hier nog wel wat aandacht in gestoken moeten worden, zoals bij elke jonge hamster. Ze heeft een verblijf nodig van minimaal 70x50cm(LxD) en een looprad van minimaal 23cm doorsnee.