Gouden huisje gezocht!

Hier plaats ik mijn hamsters die nog een huisje zoeken. In de meeste gevallen een pensioen diertje op zoek naar een gouden huisje. Baby hamsters zijn te vinden bij ‘aanwezige nestjes’.


Maak kennis met ….. …. is een Donker sepia Roan langhaar Syrische hamster dame geboren op … … is een lieve en vrij rustige dame met een klein beetje een verlegen trekje. Ze is prima geschikt voor de beginner of voor kinderen. Ze heeft een verblijf nodig van minimaal 100x50cm (LxD). Het liefst nog groter.

Het voordeel van een volwassen hamster tegenover een jonge hamster is dat ze al meer gewend zijn. Ze zijn vaak al heel makkelijk in de omgang waar jonge hamsters vaak toch nog wat vertrouwen in hun nieuwe eigenaren moeten krijgen. Dit kan zeker voor jonge kinderen fijn zijn aangezien het enkele weken tot zelfs maanden kan duren voor je alles met een baby hamster kan. Ze zijn toch vaak nog wat sneller bang. Ook is er al meer bekend van het karakter bij een volwassen hamster zoals …. Dit is bij jonge dieren vaak nog moeilijk oordelen.