Heren

Hier een overzicht van al mijn mannelijke Syren die momenteel in de hamstery wonen.


Bo:

Bo is een Chinese dwerghamster man in de kleur Wildkleur gevlekt geboren op 25-11-2021. Bo is een rustige en tamme hamster. Bo is hier in de hamstery geboren en de zoon van Mika en Mako.

Wildkleur gevlekt

Nero:

Nero is een Homozygoot Zilvergrijs korthaar ventje geboren op 12-02-2022 hier in de hamstery. Hij is een relaxt ventje en het broertje van Nala. Zijn ouders zijn Eevee’s Juwel en RW,s Xavi.

Pino:

Pino is een Mink korthaar mannetje geboren op 02-04-2022 hier in de hamstery. Het is een lief en relaxt ventje. Zijn ouders zijn Eevee’s Lexi en Double special’s Paislley.

Cooper:

Cooper is een Chinese dwerghamster man in de kleur Wildkleur geboren op 04-06-2022. Cooper is nog wat schuw, maar dat komt vast goed. Cooper is hier in de hamstery geboren en de zoon van Amaura en Alphie.

Quint:

Quint is een Zwart Dominant spot langhaar man geboren op 20-06-2022. Hij is een lief en rustig mannetje. Hij is hier geboren in de hamstery en de zoon van Eevee’s Mareep en Eevee’s Yash.

Ralts:

Ralts is een Créme Roan langhaar man geboren op 28-07-2022. Hij is een lief en rustig mannetje die soms nog wat verlegen is. Hij is hier geboren en de zoon van Tristar’s Jolteon en Eevee’s Gible.

Jackson:

Jackson is een Wildkleur gevlekte Chinese dwerghamster man geboren op 30-04-2022 bij Lilliput hams. Jackson is een nog wat verlegen mannetje, maar verder wel erg lief.

Volcanion:

Volcanion is een Mink roan korthaar man geboren op 24-12-2022 hier in de hamstery. Volcanion is een heel rustig en relaxt mannetje. Zijn ouders zijn Tristar’s Sylveon en Eevee’s Ivo.

Bashful:

Bashful is een Chinese dwerghamster man in de kleur Blauw wildkleur gevlekt geboren op 29-01-2023. Bashful is nog wat schuw, maar dat komt vast goed.