Heren

Hier een overzicht van al mijn mannelijke hamsters die momenteel in de hamstery wonen.


Arundel’s Oscar:

Oscar is een Heterozygoot Zilvergrijs langhaar man geboren op 15-02-2023 bij Arundel’s hamstery. Oscar is een hele lieve en actieve man. Zijn ouders zijn Arundels Olive en Arundels Bourneville.


BBeauty’s Untox:

Untox is een Zwart Satijn langhaar man geboren op 12-04-2023 bij hamstery BBeauty. Untox is een hele lieve en relaxte man.


Eevee’s Dobwool:

Dobwool is een Zwart Dominant spot Rex korthaar man geboren op 18-09-2023 hier in de hamstery. Dobwool is een heel lieve en relaxte man. Zijn ouders zijn Eevee’s Wigglytuff en Eevee’s Quint.


BBeauty’s Carbink

Carbink is een Donker (of Zilver) sepia Satijn korthaar man geboren op 12-10-2023 bij hamstery BBeauty. Carbink is een heel lieve, maar nog een beetje verlegen man.


Tristar’s Quetzal:

Quetzal is een Crème korthaar man geboren op 17-10-2023 bij Tristar’s hamstery. Quetzal is een hele lieve, maar nog wat verlegen man. Zijn ouders zijn Lilliput’s Primera en Tristar’s Quentin.


Eevee’s Grookey:

Grookey is een OffWhite langhaar man geboren op 19-12-2023 hier in de hamstery. Grookey is een heel lieve, maar nog wat verlegen man. Zijn ouders zijn Tristar’s Wooly en Eevee’s Oscar.


Flingans Sigismund:

Sigismund is een Zilver Mink Satijn langhaar man geboren op 01-02-2024 bij Flingans hamstery. Sigismund is een hele lieve en relaxte man. Zijn ouders zijn Andromedas Edna en Zickan’s Expelliarmus.


Eevee’s Ivysaur:

Ivysaur is een Crème Witband Roan langhaar man geboren op 08-02-2024 hier in de hamstery. Ivysaur is een hele lieve, maar nog wat verlegen man. Zijn ouders zijn Eevee’s Bounsweet en Tristar’s Yamper.


Eevee’s Komala:

Komala is een Goud Umbrous langhaar man geboren op 19-02-2024 hier in de hamstery. Komala is een hele lieve, maar nog wat verlegen man. Zijn ouders zijn Flingans Chat Noir (Mini) en Arundels Oscar.


Nässlans Blaster:

Blaster is een OffWhite Re langhaar man geboren op 22-02-2024 bij Nässlans. Blaster is een hele lieve, maar nog wat verlegen man. Zijn ouders zijn Jingle en Boruto Uzumaki.