Heren

Hier een overzicht van al mijn mannelijke Syren en Chineesjes die momenteel in de hamstery wonen.


Eevee’s Bo:

Bo is een Chinese dwerghamster man in de kleur Wildkleur gevlekt geboren op 25-11-2021. Bo is een rustige en tamme hamster. Bo is hier in de hamstery geboren en de zoon van Mika en Mako.

Wildkleur gevlekt

Eevee’s Quint:

Quint is een Zwart Dominant spot langhaar man geboren op 20-06-2022. Hij is een lief en rustig mannetje. Hij is hier geboren in de hamstery en de zoon van Eevee’s Mareep en Eevee’s Yash.

Eevee’s Ralts:

Ralts is een Créme Roan langhaar man geboren op 28-07-2022. Hij is een lief en rustig mannetje die soms nog wat verlegen is. Hij is hier geboren en de zoon van Tristar’s Jolteon en Eevee’s Gible.

Eevee’s Volcanion:

Volcanion is een Mink roan korthaar man geboren op 24-12-2022 hier in de hamstery. Volcanion is een heel rustig en relaxt mannetje. Zijn ouders zijn Tristar’s Sylveon en Eevee’s Ivo.

Bashful:

Bashful is een Chinese dwerghamster man in de kleur Blauw wildkleur gevlekt geboren op 29-01-2023. Bashful is verlegen, maar actief mannetje die altijd als eerste aanwezig is als het voertijd is.

BBeauty’s Qmaro:

Qmaro is een Zilvergrijs Umbrous Satijn korthaar man geboren op 05-03-2023 bij hamstery BBeauty. Qmaro is een heel rustig en relaxt mannetje.

Eevee’s A3:

A is een Homozygoot Zilvergrijs RE (Wit RE) langhaar man geboren op 26-07-2023 hier in de hamstery. A is een heel rustig en relaxt mannetje.