Dames

Hier een overzicht van al mijn dames Syren en Chineesjes die momenteel in de hamstery wonen.


Eevee’s Babs:

Babs is een OffWhite RE korthaar dame geboren op 02-04-2022 hier in de hamstery. Babs is een hele lieve en actieve dame, maar ook super lief en makkelijk. Haar ouders zijn Eevee’s Lexi en Double special’s Paislley.

Eevee’s Uxie:

Uxie is een Mink langhaar dame geboren op 21-11-2022 hier in de hamstery. Uxie is een beetje verlegen, maar lieve dame. Haar ouders zijn BBeauty’s Kayra en Eevee’s Ivo.

Eevee’s Wigglytuff:

Wigglytuff is een Zwart schildpad rex korthaar dame geboren op 26-12-2022 hier in de hamstery. Wigglytuff is een luie en relaxte dame. Haar ouders zijn Varjosieluns Ishigaq en Antibes Fafner.

Eevee’s Xylia:

Xylia is een Wit langhaar dame geboren op 20-01-2023 hier in de hamstery. Xylia is een hele relaxte en lieve dame. Haar ouders zijn Eevee’s Babs en Eevee’s Snoopy. Xylia is de zus van Xyla.

Eevee’s Xyla:

Xyla is een Wit Satijn langhaar dame geboren op 20-01-2023 hier in de hamstery. Xyla is soms wat verlegen, maar een hele lieve dame. Haar ouders zijn Eevee’s Babs en Eevee’s Snoopy. Xyla is de zus van Xylia.

Eevee’s Yip Yips:

Yips yips is een Mink langhaar dame geboren op 27-02-2023 hier in de hamstery. Yip yips is soms wat verlegen, maar een hele lieve en nieuwsgierige dame. Haar ouders zijn Eevee’s Shaymin en Eevee’s Pino.


Eevee’s Dori:

Dori is een Chinese dwerghamster in de kleur Wildkleur gevlekt geboren op 25-11-2022 hier in de hamstery. Dori is wat verlegen, maar een lieve dame. Haar ouders zijn X-Rats Glenda en Lilliput’s Ocelot.

Lilliput’s Pichu:

Pichu is een Chinese dwerghamster in de kleur Wildkleur gevlekt geboren op 25-01-2023 bij Lilliput in England. Pichu is nog erg verlegen, maar een lieve dame.

Tristar’s Rapidash:

Rapidash is een Donker sepia korthaar dame geboren op 21-12-2022 bij Tristar hamstery in Engeland. Rapidash is een luie en lieve dame.

Tristar’s Wooly:

Wooly is een Crème roodoog Rex langhaar dame geboren op 14-02-2023 bij Tristar hamstery in Engeland. Wooly is een luie en lieve dame, maar nog wel een beetje verlegen.

Eevee’s Zebstrika (Zebby):

Zebstrika is een Zwart Dominant spot, langhaar dame geboren op 13-07-2023 hier in de hamstery. Zebstrika is een hele lieve en relaxte dame. Haar ouders zijn Eevee’s Wigglytuff en Eevee’s Quint.

Eevee’s Zebstrika:

Zebstrika is een Chinese dwerghamster in de kleur Wildkleur gevlekt geboren op 15-06-2023 hier in de hamstery. Zebstrika is nog erg verlegen, maar een lieve dame. Haar ouders zijn Eevee’s Dori en Eevee’s Bo.