Dames

Hier een overzicht van al mijn dames Syren die momenteel in de hamstery wonen.


Babs:

Babs is een OffWhite RE korthaar dame geboren op 02-04-2022 hier in de hamstery. Babs is een hele lieve en actieve dame, maar ook super lief en makkelijk. Ze is de zus van Pino. Haar ouders zijn Eevee’s Lexi en Double special’s Paislley.

Shaymin:

Shaymin is een Créme RE korthaar dame geboren op 02-10-2022 hier in de hamstery. Shaymin is een nog wat verlegen, maar lieve dame. Haar ouders zijn Andromedas Zeta en BBeauty’s Oreo.

Uxie:

Uxie is een Mink langhaar dame geboren op 21-11-2022 hier in de hamstery. Uxie is nog een beetje verlegen, maar lieve dame. Haar ouders zijn BBeauty’s Kayra en Eevee’s Ivo.

Wigglytuff:

Wigglytuff is een Zwart schildpad rex korthaar dame geboren hier in de hamstery. Wigglytuff is nog wat verlegen, maar een hele lieve dame. Haar ouders zijn Varjosieluns Ishigaq en Antibes Fafner.

X2 dame 1:

.. is een Wit langhaar dame geboren hier in de hamstery. .. is nog wat verlegen, maar een hele lieve dame. Haar ouders zijn Eevee’s Babs en Eevee’s Snoopy.

X2 dame 2:

.. is een Wit Satijn langhaar dame geboren hier in de hamstery. .. is nog wat verlegen, maar een hele lieve dame. Haar ouders zijn Eevee’s Babs en Eevee’s Snoopy.